top of page

TRANSPORTØRER

EXTENSO er en leverandør som tilbyr design, fabrikasjon og installasjon av spesialdesignede transportbånd og transportsystemer

For mer info, sjekk vår egen internettside her: transportører.no

Conveyor Systems.jpg
kjededrevne-båndtransportører-2 .jpg
Spesialdesignede transportbånd og transportsystemer

EXTENSO i samarbeid med Central Conveyors representerer hele produktspekteret til Central Conveyors i Norge, som leverer design, fabrikasjon og montering av spesialdesignede transportbånd og transportsystemer.

Vi har lang erfaring med å tilby et bredt spekter av materialhåndteringsløsninger, både enkle og komplekse, enten det er enkelt- eller flere transportører, for integrering i eksisterende eller nytt utstyr/prosesser.

EXTENSO i samarbeid med Central Conveyors tilbyr alle mulige typer transportbånd. Siden vi designer og produserer internt, kan vi møte våre kunders krevende behov, i motsetning til mange selskaper som kun videreselger hyllevarer. Våre ingeniørfag brukes også til å tilby inspeksjons- og kontrollplattformer, tilgang, trapper, industrielle lagringsenheter og sofistikert logikkkontroll og telemetri. Vi tilbyr gjerne hele prosjektsyklusen fra design til produksjon, installasjon, systemintegrasjon og idriftsettelse. For eksempler, se noen av våre casestudier.

Individuelle transportører

Trenger du en enkelt transportør? Vi kan produsere alle typer maskiner som kan tenkes, fra en enkel tradisjonell båndtransportør til komplekse kjede-monorail-spormaskiner. Våre produkter har variert fra de som kan plukkes opp og bæres under en arm til 18-tonns bulklastende groptransportører. Vi har til og med fått i oppdrag å skaffe transportbånd til den verdenskjente britiske billedhuggeren Anish Kapoor. Enten det er for næringsmiddelindustrien, produksjon, produksjon, konstruksjon, lager, distribusjon, pakke eller MRF/avfallsresirkulering, er vi alltid glade for å diskutere dine individuelle transportbåndbehov, og å produsere en maskin som er skreddersydd spesifikt for dine forretningsbehov. Du kan se noen av vårt produktutvalg her

Store og komplekse multi-transportørsystemer

Central Conveyors har en merittliste for å produsere store og komplekse systemer. Disse har involvert flere transportører, avledere, fusjonslinjer, ventiler, aktuatorer (skyverstenger), heiser, veie- og målesystemer, visuelle (kamerabaserte) svitsje-/sorteringsenheter, sensorer, kontroller og PLS-systemer, sammen med integrasjon i klienter SCADA systemer. Vi har erfaringen og visjonen til å lage unike systemdesign for å imøtekomme nesten alle tenkelige krav.

Conveyor Systems For Industrial Weighing
kjededrevne-bndtransportrer-1.jpg
skip-filling-conveyor-3.jpg
bottom of page