top of page

Om Oss

Extenso er en ledende leverandør av industrielle veieløsninger og ble grunnlagt på begynnelsen av 2000-tallet av Knut Bakke, tidligere eier av Procon.

 

Siden 1975 hadde Procon utviklet veie- og doseringssystemer. De kjøpte en rekke andre spesialprodusenter av veieutstyr, inkludert veieavdelingen til Negretti Automation Ltd, for å kunne levere fulle prosesskontrollsystemer på tvers av en rekke applikasjoner og sektorer.

 

Procon ble et heleid datterselskap av National Oilwell (NOV) i 2000. Som et resultat ble Extenso dannet og det ble etablert en avtale med NOV for at Extenso skal fortsette å levere det brede spekteret av veieutstyr Procon hadde anskaffet.

 

I de over 20 årene som har fulgt, har Extenso utviklet disse produktene og brakt innovasjon og ekspertise for å utvide våre industrielle veieløsninger.

 

Extenso har levert industrielle veieløsninger til kunder inkludert LKAB (nye KK4-KA3, KK3 og KK2 med ca. 80 båndvekter og 7 Loss in Weight Systemer), Hydro Aluminium (Karmøy, Årdal og Sunndalsøra), Elkem Solars nye fabrikk, Pioner og Pilot stasjoner i Kristiansand, og mange andre.

bottom of page