top of page

Service 

Calibration

Prosesskontroll og Veieutstyr
 
I produksjon er effektiv prosesskontroll avgjørende. Enten i farmasøytisk, matvare- eller annen industri som er avhengig av presisjonsveiing.

Extenso leverer veieutstyr av høyeste kvalitet og presisjon, inkludert beltevekter, vekttapsystemer og nøkkelferdige løsninger for å møte dine krav. 

Vårt produktspekter er omfattende og vi samarbeider med kunder for å utvikle løsninger, implementere og deretter vedlikeholde dem. Vår tjeneste inkluderer vedlikehold av alt levert veie- og doseringsutstyr med jevne mellomrom.

Service og vedlikehold er avgjørende for å sikre maksimal drift av kritiske prosesskontrollsystemer.

Vedlikehold av veieutstyr
 
Extensos kvalifiserte ingeniører vil utføre helsesjekker av systemer og kritiske deler for å sikre fullt optimalisert prosesskontroll. Dette inkluderer alle våre beltevekter og vekttapsystemer, og utstyr som anses å være underpresterende vil bli erstattet om nødvendig.

Vårt godt utdannede personell har tilgang til et omfattende lager av deler for å møte kundenes behov. En rapport fra hver tjeneste leveres alltid som viser status og potensielle oppgraderinger som er nødvendige for å holde systemet i gang. 

Full vedlikeholdsservice av vårt veieutstyr på tvers av prosesskontroll er en av de mange måtene Extenso opprettholder de høye standardene vi er kjent for.

bottom of page