top of page

STORSEKKTØMMERE

Extenso leverer  industrielle veieløsninger som feks: storsekktømmere, også referert til som big bag tømmere.

BULK BAG UNLOADERS

Støvfri lasting, avbinding, ombinding og fjerning av storsekker

Extenso leverer storsekktømmere, også kjent som  big bag tømmerer, som tilbys i en rekke rammekonfigurasjoner, hvorav de to mest populære er:

BFF Series  med big bag løfteramme for lasting og lossing av gaffeltruck. av bulksekker (FIBCs), og BFC Series med utkraget I-bjelke, elektrisk talje og vogn for lasting og lossing av bulksekker uten bruk av gaffeltruck. Andre konfigurasjoner for bulk-bigbag-losser inkluderer rammer for lasting av sekker med lav takhøyde, halvrammer for å henge opp sekker under lossing ved bruk av gaffeltruck, heisbare rammer for å løfte hele bulk-big-bag-utladeren ved hjelp av en traverskran, kontinuerlig loss of weight for uavbrutt mating direkte fra big bags og andre design som tilfredsstiller høyt spesialiserte krav.

Alle utmatere tilbys med et bredt spekter av innovativt tilbehør (mange patentert), som gir et enestående nivå av effektivitet, renslighet og økonomi. 

Overvinner begrensningene til utdaterte design

Akkurat som bigbags endret måten bulkmateriale ble lagret og sendt på i løpet av det siste tiåret, så vil disse storsekktømmere revolusjonere måten du laster, løsner, binder sammen, fjerner og kollapser bulkposer på i fremtiden.

Ikke lenger må operatørene dine nå gjennom trange adgangsdører og vanskelige hanskebokser, slite med å feste delvis tomme poser, rydde opp i søl etter frakoblinger, fjerne produkter fra poser manuelt.

Ytelse aldri før mulig

Den siste generasjonen av bigbag-tømmerer kan eliminere ulempene med utdaterte design samtidig som den forbedrer bekvemmelighet, sikkerhet og renslighet dramatisk. Hjertet i det nye designet er en stor grensesnitt som ikke bare skaper en støvtett forsegling, men fremmer materialflyt og total evakuering. Den gjør det også enkelt å feste delvis tomme poser igjen, og kan kollapse tomme poser – fri for søl og støv

bottom of page