top of page

BÅNDVEKT / BÅNDVEKTER

Vi designer, produserer, installerer og idriftsetter prosess båndvekter (<2-3 % nøyaktighet) og båndvekter i klasse 1 og 2 godkjent for kjøp og salg. Båndvektene er designet for å passe inn i kundenes transportører. Med mer enn 20 års erfaring gir vi også råd for industrielle veieapplikasjoner

Beltevekt
Beltevekt Belt Weigher

Båndvekt

Båndvekten leveres i 3 forskjellige grunnutførelser for å tilpasse de aktuelle behov og applikasjoner.  En skal være oppmerksom på at det er en klar sammenheng mellom nøyaktighet og pris når det gjelder veiebro for båndvekt.  Det er derfor viktig å velge en veiebro som dekker det aktuelle behov.  Det kan ofte lønne seg å gå opp en klasse når det gjelder veiebro for å dekke opp for uforutsette påvirkninger i anlegget.

En båndvekt har..

Samtlige veibroer har justeringsmuligheter for å nivellere veiebro og innjustere ruller for å få den nødvendige oppretting av veiestedet.  Samtlige veiebroer leveres med maskinerte ruller.  Samtlige veieceller har tetningsgrad i henhold til IP67 og leveres i høykvalitets aluminium eller rustfritt stål.

Nøyaktigheten kan

Ved å sette 2 stk. veiebroer direkte i serie vil nøyaktigheten kunne fordobles.

Båndvekten kan være enten ett eller flere rullestativ og veie-rammekonstruksjon sikrer enkelt montering i transportøren.

Avhengig av transportbåndets design og nødvendig presisjon, kan veiebroen bestå av 1, 2 eller 3 justerbare rullesett.

bandvekt.jpg

Download more info here

Beltevekt
bottom of page